info@webdesign4less.eu

-

Offerte wordt overhandigd

Deze werkwijze start zodra u een aanvraag heeft gedaan voor een website, webwinkel of een logo. U ontvangt hiervoor een offerte per mail, met alle specificaties hierin vermeld. Tevens zal er een indicatie van tijd worden gegeven, zodat u weet waar u aan toe bent.

Overeenkomst project

Als u het eens bent met de offerte kunnen we tot een overeenkomst komen (de offerte volstaat hiervoor). Na deze stap staat de prijs en de specificaties voor het gehele project vast. Zo komt u achteraf niet voor verassingen te staan.

Design keuze

Custom design

Als u in de voorgaande stappen heeft gekozen voor een uniek ontworpen website, dan volgt u dit pad. In deze fase zal er een ontwerp worden gemaakt, geheel naar uw wens. Wij houden rekening met de kleurcombinaties, opbouw en verdere aspecten. Een eerste ontwerp wordt zo spoedig mogelijk toegestuurd.

Overleg en afronding

In deze fase vind er veel overleg plaats. U kunt feedback leveren op het geleverde design via mail of telefoon. Deze feedback verwerk ik in het ontwerp en lever het vernieuwde ontwerp aan. Dit gaat door tot we uiteindelijk bij een mooi ontwerp uitkomen waar u zich in kan vinden.

Standaard design

Als u in de eerdere fases heeft aangegeven een standaard design te willen voor uw website, dan is dit het moment om de definitieve keuze te maken. U krijgt verschillende designs te zien waar u uit kan kiezen. Als u de juiste heeft gevonden, zullen wij deze (indien gewenst) gedeeltelijk aanpassen aan uw wensen.

Eerste aanbetaling

Als u geheel tevreden bent over de eerste drie fases, dan zou nu de eerste aanbetaling aantreden. Dit bedraagt 40% van het in fase 2 afgesproken bedrag. U krijgt hiervan een factuur (met BTW nummer) in de mail. Deze kan u binnen 7 dagen voldoen. Tevens, wanneer u ook hosting bij ons afneemt, dient deze direct volledig betaald te worden.

40% betaling

Werk in uitvoering

In deze fase ben ik vooral aan het werk. Het ontwerp wat we in fase 3 hebben ontwikkelt, zal nu worden omgezet naar een werkende website. Dit kost tijd, maar in de tussentijd heeft u de mogelijkheid om alvast aan uw website content te werken. Zo kan uw website direct gevuld worden wanneer deze is opgeleverd.

Afwerking

Als de website eenmaal geheel af is, dan zet ik hem online op uw server. U kunt de website bekijken en beoordelen. Als alles naar wens is, dan volgt de laatste stap. Mochten er toch nog dingen zijn die aangepast moeten worden, dan is dat geen probleem. Deze aanpassingen zullen zo spoedig mogelijk doorgevoerd worden, tot u geheel tevreden bent met het resultaat.

Laatste betaling

Pas als u geheel tevreden bent met het geleverde werk, zal de laatste 60% gefactureerd worden. Ook deze krijgt u per mail toe gezonden. Mocht u, ook na betaling, toch nog tegen dingen aanlopen, dan helpen wij u gerust nog verder!

60% Betaling