info@webdesign4less.eu

-

Hoog in Google

Er zijn momenteel zoveel websites op het internet, dat uw website al snel ondergesneeuwd kan raken. Daarom is het van belang om uw website op te laten vallen en online een campagne te starten. Dit kan op verschillende manieren. Zo biedt Google bijvoorbeeld een betaalde optie aan, waarbij u uw website omhoog kan plaatsten in de zoekmachine (Adwords). Echter, de conversie van deze methode is vaak minimaal en kost u dus veel geld.

Gelukkig zijn er meer methoden om uw website te optimaliseren, zogenoemde SEO (Search Engine Optimization). Door deze optimalisatie zult uw website uiteindelijk hoger geplaatst worden in de zoeklijsten en zo zal uw website meer bezocht worden. Een investering in SEO is vaak zeer efficiënt en betaalt zich 9 van de 10 keer uit.


SEO blog

SEO blog

Het is mogelijk om uw website of webwinkel te voorzien van een blog. Door elke week nieuwe subjectieve content te plaatsen kan uw website als interessante nieuwsbron worden gezien. Dit beloont Google door uw website omhoog te plaatsen in de zoeklijsten.

 

Meer informatie

Linkbuilding

Hoe meer websites naar uw website linken, des te belangrijker uw website wordt geschat door Google. De links moeten representatief zijn en aan verschillende voorwaarden voldoen. Alleen dan zullen de zoekmachines de vele (back)links opmerken en uw website omhoog plaatsen. Gekochte of geruilde links zijn niet effectief. Wij bieden enkel veilige en kwalitatieve links aan, zodat uw website snel geboost kan worden.

Wij bieden verschillende pakketten aan. Wanneer u een SEO blog heeft, is deze vorm van SEO nog effectiever.

Meer informatie


goedkoop SEO

Social Media

Uw website of bedrijf een boost geven kan via Social Media. Door de pagina onder de aandacht te brengen bij de juiste mensen en leuke berichten te posten, kan dit uw website of bedrijf verder helpen. Echter, professioneel gebruik van Social Media is vereist om dit goed te laten verlopen.

Wij bieden verschillende pakketten aan om uw bedrijf te laten groeien op de Sociale kanalen. Voor meer informatie hierover, kunt u contact met ons opnemen.